Пиян заби колата си в друга кола с мъж и 3 деца, едва не ги уби!

  • 05 октомври 2013 20:20

  • 4270
  • 3
Пиян заби колата си в друга кола с мъж и 3 деца, едва не ги уби!
©

Баща, децата му и племенникът му пострадаха в тежка катастрофа близо до санданското село Спатово. Инцидентът, станал в късния следобед в събота, е бил предизвикан от пиян шофьор на "Мерцедес", съобщават местните медии, предава "ПИК".

Костадин Тодоров, баща на две деца, е в критично състояние в резултат на катастрофата. Той е в реанимация - воланът на автомобила се е забил в гърдите му от силния удар.

С Тодоров пътували общо три деца, двамата му синове - на 8 и 13 години, и племенникът му. В болницата е оставено 13-годишното дете. Другото му дете и племенникът му са с наранявания, но без опасност за живота.

Екипът в реанимацията следи нонстоп състоянието на Костадин Тодоров, притесненията са, че може да има вътрешни наранявания.

Водачът на „Мерцедес”-а - Красимир Стоянов от село Спатово, предизвикал катастрофата, като тръгнал да излиза на шосето и отнел предимството на движещата се по пътя „Лада”. Той също е ранен. Установено е, че е бил пиян.

„Отказал е да бъде тестван с дрегер за алкохол. Ще бъде закаран в Спешен център – Сандански да даде кръвна проба”, уточни шефът на „Пътна полиция” към Областната дирекция на МВР – Благоевград Димо Чобанов, цитиран от "Струма".

По първоначални данни децата нямат тежки травми, няма опасност за живота им. Пострадалите са транспортирани в МБАЛ „Свети Врач” в Сандански. Лекарите в болницата правят прегледи и изследвания за установяване на травмите на ранените.

Семейството се връщало от гроздобер. Пияният шофьор, причинил тежката катастрофа, се занимава със земеделие.

Полицейски служители изясняват подробности около пътния инцидент.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4270 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.11.08 | 23:42

3
Така сега нашето справедливо законодателство ще му наложи 50лв глоба и условна присъда. Хвала на такваз правосъдна система..
xXx

2013.10.07 | 11:04

2
смърт за пияницата!
dsdsd

2013.10.07 | 11:04

1
Искам по-строги закони за пияните шофери

Добави коментар

Водещи новини