Прокурорският син, участвал в гонката, налетял и на майка с дете

  • 12 август 2011 07:24

  • 8214
  • 24
Прокурорският син, участвал в гонката, налетял и на майка с дете
© Интернет

Един от участниците в зверската катастрофа на бул. „България” – прокурорският син Бисер Андреев, засякъл с колата си и майка с дете преди 8 месеца. За инцидента съобщи  InfoNews.

31-годишната Даниела Рошкова от София обяснила, че Андреев дори я заплашил с убийство. Тя разказала, че скандалът избухнал 8 месеца преди трагедията на столичния булевард, при която загинаха двама души.

По време на коледните празници Даниела заедно със свекърва си Милка и 2-годишната й дъщеричка Клаудия отишли в столичен мол, за да купят подаръци.

Докато паркирала на подземен етаж в търговския център, колата на Даниела и тази на Бисер се засекли. Нито един от двата автомобила нямал щети. Двамата шофьори обаче си разменили гневни реплики и това допълнително ядосало младия служител на „Съдебна охрана”.

„Докато спирах в по-отдалечен край на паркинга, момчето ме догони. Започна да чука по прозореца от страната, където до мен на детско столче седеше дъщеря ми. Детето се разплака и аз слязох от автомобила си, за да се разбера с момчето”, допълни Даниела.

Когато излязла, Андреев започнал да й крещи и започнал да размахва служебна карта. Обяснил, че е полицай и ще извика колегите си. Освен това заявил, че ще я „гръмне като куче” и дори извадил пистолет. Стресната, жената се обадила на мъжа си Тодор Миланов, който по същото време бил в магазин два етажа по-нагоре. Съпругът й веднага слязъл на паркинга и се спречкал с прокурорския син.

„Размениха си реплики, изведох детето, защото малката пищеше неистово след крясъците След това мъжът ми Тодор изкара колата от паркинга на мола и продължихме коледното пазаруване”, каза Даниела пред InfoNews.

Последвайте канала на

8214 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
АЗ

2014.04.29 | 18:49

24
Това прокурорско синче трябва да бъде яко гърбен. Ако примерно извади така пистолет на жена ми и на детето ми,вярвайте ми - малко по-късно ще бъде застигнат от най-лошото. Прошка няма. Имал е късмет момченцето че не е попаднал на някоя буйна глава. Изненадата ми повярвайте е много голяма за тях - направо им изхвръкват очите,след като започнат да се репчат.
Отвратен

2014.04.29 | 18:49

23
Жалко и дребно, ама много дребно нещастно педерастче - тръгнал на жена пистолет и служебна карта да вади ... чудя се как не е изтичал да се скрие под тогата на баща си!
milan

2014.04.29 | 18:49

22
НОРМАЛНО Е ЖЕНА ДА ЗАПОМНИ СЛУЧАЙ КОГАТО Е БИЛО ЗАПЛАШЕНО ДЕТЕТО И НЕЯ С УБИИСТВО , ТОВА СЕ ПОМНИ ЦЯЛ ЖИВОТ , МАЛКОТО КОМПЛЕКСАРЧЕ Е ПОДАЛО И ЖАЛБА ТАКА ЧЕ 6МЕСЕЦА СА И ГО ПРИПОМНЯЛИ,АКО НЕ БЯХА ЗАГИНАЛИ ХОРА НИКОГА ТОЗИ "ДРЕБЕН" СЛУЧАЙ НЯМАШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ В МЕДИЙТЕ...
Станислав

2011.08.30 | 00:28

20
Изключително интересен е фактът, че малко след подобен скандал започват да "изплуват" спомени от разни очевидци. Още по-интересно е, че тези възпоменания са по-стари от седмица-две. Най-често 3-4 месеца. Както в този случай 8 месеца. А понякога и години. И логично питам - къде са били тия хора и какво са имали в устата. Но е много удобно при такава драма да започнеш да вадиш от миналото (ако въобще отговарят показанията на истината) разни случки и да злепоставяш още повече виновника. Не съм му форумен адвокат, но такива изцепки като на младата майка стават по-скоро практика в България, отколкото изключение.
iva

2011.08.30 | 13:53

21
koi shte dade glastnost ako ne bqha umrqli hora !!!

2011.08.30 | 00:28

19
Прокурорски, депутатски и всякакви други мамини синчета който се мислят за безсмъртни си правят каквото си искат даже и в случая убиват и не им пука щото знаят че тати ще ги оправи. Докато не започнат саморазправите за такива уроди няма да се оправи тая държава
Станислав

2011.08.30 | 00:28

18
Неодобрението на моя коментар само показва колко много и успешно ви промиват мозъците с подобни "новини". Скоро на убиеца като нищо ще му лепнат и още нещо.. я малтретиране на куче, я побой над някое цигане. Майката с детето едно на ръка. Разберете, че той сега е най-удобната жертва. Баща му е прокурор. Очевидно младежът ще те отърве леко. Но пък нека повечето от вас си сложат ръка на сърцето (намира се вляво) и да си признаят нямаше ли да се използват и те своите връзки при подобна ситуация. Или ще застанат пред съща и ще молят за смъртна присъда или най-справедливо наказание. М?
wtf

2011.08.30 | 00:28

17
Станиславе, Хората обикновено се шашкат като имат проблем с някой, който разправя кого познава. Но като видят, че вече някой го е настъпал и има гласност по медиите - тогава вече не очакват, че може да им направи нещо. На вързано куче вадят нож ;) И може да не е яко, но как иначе да се справят с някакво връзкарче след като в страната ни закона е само за някои?
Станислав

2011.08.13 | 23:16

7
"съща" да се чете като "съда". И само да кажа за протокола - аз съм ЗА прозрачно дело и справедлива присъда!

2011.08.30 | 00:28

16
Ех, Станиславе, Станиславе... Явно не си закъсвал с подобни л... Чудиш се как жената му е запомнила името. Ами тоя й е изкрещял поне хиляда пъти: "Ти занаеш ли кой съм аз, ма? Аз съм еди-кой си. Баща ми е прокурор! Ще те гръмна като куче!" - как няма да го запомни. Сигурно даже и го сънува. Изобщо не се съмнявам, че биографията на прокурорския наследник е изпъстрена с подобни перли. По-добре си пали свещи да не те среща подобно чудо, вместо да пишеш наивни коментари.
Пламен

2011.08.30 | 00:27

15
Такива с кеф да ги биеш и да ги е*еш. На мен отдавна е спряло да ми пука, но явно и ми личи. С първия шамар и спират да ме питат дали знам кой кой е. И голяма сила е, да изкараш пистолет на жена. Защо не го изкара на някой здрав мъж - защото много добре знае, къде ще му го завре...
Мери Попинс

2011.08.30 | 00:27

14
Ще го намеря и ще си получи заслуженото
Тя

2011.08.27 | 22:35

12
А ти знаеш ли дали наистина го е "заслужил"? Мислиш, че знаеш само защото живееш с незаслужената вяра в средствата за "масова информация", които всъщност са гнусни средства за масова заблуда, заради които ето такива незапознати хора като теб вярват в лъжи и измислици!
сашо

2011.08.29 | 13:33

13
Аман от комплексари-убийци. Поклон пред мъдростта на ВАС!!!

Добави коментар

Водещи новини