Полицията извърши втори оглед на ограбената банка във Враца

  • 02 октомври 2013 12:03

  • 1235
  • 0
Полицията извърши втори оглед на ограбената банка във Враца
©

Втори оглед извърши днес полицията на офиса на "Интернешънъл Асет Банк" във Враца, видя репортер на БТА. До офиса снощи бе извършен грабеж от двама неизвестни нападатели на инкасо автомобил.

Грабежът бе извършен във вторник към 19.10 часа, когато служител слязъл от автомобила, за да предаде събрана от търговски обекти сума в нощния трезор на банката. Според официалната информация от ОД на МВР във Враца нападнатият от двамата е служител от охраната. Към момента не е ясно каква е открадната сума. По първоначални данни няма пострадали при грабежа. От полицията и от банковия офис отказват повече информация с мотивите, че се води досъдебно производство по случая.

Банковият офис на "Интернешънъл Асет Банк", който се намира на ул. "Искър" и е в непосредствена близост до централния площад на Враца, не работи с клиенти от 23 септември поради ремонт на сградата. До сградата е монтирано строително скеле и се вижда, че са започнати ремонтни дейности по фасадата. Скелето обхваща тротоара и затруднява достъпа до нощния трезор. Днес сутринта близо до входа на банковия офис все още бе паркиран автомобил, с който най-вероятно е транспортирана снощи инкасираната сума.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1235 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини