Туристическа агенция завлече стотици клиенти с над 1 млн. лева

  • 01 октомври 2013 18:00

  • 2395
  • 2
Туристическа агенция завлече стотици клиенти с над 1 млн. лева
©

Нова туристическа компания е измамила стотици столичани за сума надхвърляща 1 млн. лева, пише ПИК , цитирайки част от потърпевшите.

"Закупихме 4-дневна екскурзия до Рим за цена от 1200 лева. Офертата беше изгодна, включваше престой в тризвезден хотел в центъра на италианската столица и самолетните билети за двама души. След това изведнъж се оказа, че екскурзията не само няма да се състои, но и няма да си получим обратно парите, които сме внесли и за които имаме касови ордери", разказа пред ПИК млада жена, която е ужилена от компанията.

Нейният съпруг отишъл да потърси обяснение за неприятната ситуация в офиса на "Лозано Турс" офис на столичната улица "Коломан 1", но той бил опразнен - както обикновено правят класическите мошеници.

На телефона на фирмата вече отговаря една жена, която повтаря като папагал, че е нова и не може да помогне на завлечените от фирмата клиенти.

"Случаите като нашия са многобройни. Ще сезираме полицията и прокуратурата за действията на мошениците от "Лозано Турс", заканиха се потърпевшите. Чрез медията ни те искат да предупредят останалите жертви на компанията да не бъдат измамени повторно.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2395 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.10.02 | 09:48

2
"повтаря като папагал" - що за просташки език се допуска в тази медия???
batpancho

2013.10.02 | 09:48

1
и какво е просташкото че казва истината -точно като папагали са навсякъде измамниците-маи си дал и ти пари да идеш до рим и така и не си видял папата номер 1

Добави коментар

Водещи новини