Убиецът на банкерката бил отличник в училище

  • 01 октомври 2013 06:57

  • 1600
  • 3
Убиецът на банкерката бил отличник в училище
©

Любомир Симеонов, застрелял банкерката Павлина Йовчева в Бургас, е от Благоевград. 57-годишнит мъж е завършил Националната хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий“ в Благоевград през 1974 г., когато училището се е казвало Политехническа гимназия.

Симеонов е сред отличниците на випуска. Негови съченици са били практикуващият лекар д-р Слава Нинова, д-р Валентин Славов, специалист рентгенолог, банкерката Светла Чопова, лаборантката Ани Мицова и други. Класна на „А” клас, в който е учил Симеонов, е била Мария Дойчинова, пише “Вяра”

Съученици от гимназията си спомнят, че Любомир е бил сред най-приказливите в час и неслучайно му бил лепнат прякорът Плямпалото. Бил с изострено чувство за справедливост и винаги в първите редици, защитавайки справедливи каузи.

След завършването всеки се отправил в различна посока, а съвипускниците на убиеца, съвсем случайно виждайки го по телевизията, припознали в негово лице своя съученик от средното училище. След гимназията Симеонов продължил образованието си във Военната академия във Велико Търново.

Последвайте канала на

Novini.bg
1600 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.10.02 | 19:01

1
Трябва да се органи гражданско движение за защита на този човек защото той има кауза. Крайно време е да се мисли за хората, които създават блага и всичко да бъде обърнато така, че да се подпомагат хората, а не да се подпомага системата. Това, че убил една изнудвачка и корумпирана служителка явно не е само той които си е изпатил. Така работят почти всички банки. Няма да се учудя скоро време да се случват и по лоши неща с офиси на банки. При тази лихварска политика и ограбване на държавата, бизнеса и народа нишо чудна да се случи. Каквото повикало такова се обадило.
по повод плямпалото

2017.08.16 | 21:50

3
Ти не разбра ли, че той вече се отказа от първоначалните си брътвежи, че е бил изнудван от банкерката и почна да плямпа за други неща...
убийство

2017.08.16 | 21:50

2
Каква кауза? Кауза - убийство! Темата се проточи много и се начетох на неща от рода "България е с теб!", "Това е едно добро начало!", "Браво!". Ами айде да тръгнам по улиците да се стреляме, защото не са ни отпуснали парички за бизнес, а може и да "възпитаме" децата си да вършат същото...повдига ми се...

Добави коментар

Водещи новини