Задържаха пиян, буйствал в спешния център във Враца

  • 30 септември 2013 14:54

  • 1076
  • 1
Задържаха пиян, буйствал в спешния център във Враца
©

Пиян мъж, докаран в спешния център във Враца в безпомомщнно състояние, е буйствал в неделя вечерта. Скандалджията от врачанското с. Бели Извор изведнъж скочил от носилката, налетял на персонала, започнал да вилнее и да псува, информира 24 часа.

Дежурният лекар д-р Нели Конова се опитала да озапти видимо нетрезвия пациент, но той отправил към нея закани за убийство и само намесата на полицията спасила лекарката от линч. Ченгетата също видели зор докато укротят 37-годишния Георги Георгиев и му турят белезниците. Отнели от пияния и нож, с който се заканвал да изколи персонала. Мъжът е задържан в ареста на районото управление за денонощие, срещу него е образувано дознание за хулиганство.

Арестуваният пил цял ден с приятели в селска кръчма и, въпреки че едва стоял на краката си, тръгнал да се прибира с колелото си. По пътя паднал в канавката, а преминаващ шофьор го открил и повикал линейка. Пристигналият медицински екип имал съмнение, че мъжът е получил инфаркт и докато пътували към спешния център му оказали първата необходима помощ при подобни случаи.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1076 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.09.30 | 22:22

1
vie men uvagavate li ma ili ne ma uvagavate

Добави коментар

Водещи новини