Хванаха подпалвач на коли в Казанлък

  • 30 септември 2013 09:29

  • 1245
  • 0
Хванаха подпалвач на коли в Казанлък
©

Полицията в Казанлък в установила и задържала извършителя на грабеж и палеж на три автомобила от тази нощ, съобщават от ОДМВР-Стара Загора. Извършителят е А.И. на 34 години. Той е задържан в полицейското управление в Казанлък за 24 часа, като работата по случая продължава.

00.11 часа в полицейското управление в Казанлък е получен сигнал за запален лек автомобил в ж.к. „Изток” в града. При посещение на място е установено, че неизвестно лице е извършило кражба на черен суичър от лек автомобил „Фиат” Крома, собственост на 25-годишен мъж от Казанлък. Неизвестният е запалил предната дясна седалка, на която има изгоряло петно ос размери 25 на 25 см. По случая е образувано досъдебно производство.

В 00.13 часа е получен сигнал за запален товарен автомобил „Пежо” Боксер в ж.к. „Изток”. При пожара автомобилът е изгорял напълно. Образувано е досъдебно производство.

В 1.46 часа в полицейското управление е получен сигнал за запален лек автомобил „Опел” Аскона, паркиран на ул. „Илинден”. От него е извършена кражба на два броя панели на си ди плеъри. След това автомобилът е напълно изгорял.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1245 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини