Спипаха трима с амфетамин в София

  • 26 септември 2013 15:08

  • 1022
  • 0
Спипаха трима с амфетамин в София
©

Двама мъже и жена са задържани в столичното Шесто РУП за притежание на наркотици, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Тримата столичани – И.М. на 30 години, М.П. на 25 години - регистриран за притежание на наркотици, и 25-годишната Г.Г. били задържани на 22 септември около 12.40 часа в кв. „Драгалевци”. Те пътували в лек автомобил „Рено Сафран” с пазарджишка регистрация, шофиран от И.М. При обиск у единия от тях униформените открили две сгъвки с прахообразно вещество, последвало отвеждането на тримата в столичното Шесто районно управление. В сградата на полицейското управление дамата понечила да изхвърли хартиена сгъвка с марихуана, а в чантата й полицаите намерили още едно пликче със същата дрога и две сгъвки с прахообразно вещество.

В хода на извършените процесуално-следствени действия в дома на М.П. полицаите попаднали на различни лабораторни съдове - колби, епруветки, фунии, термометри, както и на противогазова маска. Оттам са иззети газ- сигнален пистолет и различни видове прахообразни и растителни вещества. Експертиза на иззетите вещества дала реакция на амфетамин с общо тегло 8.76 гр, марихуна - 2.02 гр и прекурсор.

След доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура на М.П е повдигнато обвинение за престъпление по чл.354а от НК и му е наложена мярка за неотклонение "парична гаранция” в размер на 1000 лева.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1022 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини