Мъж пострада в катастрофа на пътя Белово-Юндола

  • 24 септември 2013 10:53

  • 1220
  • 0
Мъж пострада в катастрофа на пътя Белово-Юндола
© Булфото

34-годишен мъж от Карлово е пострадал при катастрофата на пътя Белово-Юндола. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Пътният инцидент е станал снощи около 23.00 часа, на излизане от Юндола по посока Белово между два товарни автомобила с прикачени към тях ремаркета. По първоначални данни двата товарни автомобила са превозвали части от увеселителни съоръжения. Движейки се по посока за Белово, спирачната система на втория от товарните автомобили е била в неизправност и спирачките са изпуснали. Автомобилът не е успял да спре и се е ударил в задната част на движещия се пред него.

При пътния инцидент има един леко пострадал мъж от пасажерите в товарния автомобил. Той е транспортиран в болницата в Пазарджик, с фрактура и без опасност за живота.

Голяма част от елементите от превозваните увеселителни съоръжения са по пътното платно и в момента дефилето Белово-Юндола е затворено, докато не дойде кран, с който съоръженията да бъдат преместени и платното да бъде освободено. Белово-Юндола е затворен и в двете посоки.

Последвайте канала на

1220 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини