Банкерката от Бургас простреляна право в сърцето

  • 23 септември 2013 21:49

  • 5218
  • 3
Банкерката от Бургас простреляна право в сърцето
© Булфото

След шокиращия разстрел на банкерката Павлинка Йовчева разказите на десетки свидетели помогнаха за разкриването на цялата ситуация около местопрестъплението. Картината се допълва и от извършената аутопсия, информира в. 24 часа.

Звукът от изстрела се разнесъл малко след 8 ч. сутринта, а първа в полицията сигнализирала собственичка на магазин за зеленчуци на ул. „Поп Груйо“ в Бургас. Нейните показания са били първите, снети от криминалистите. Жената е силно притеснена от случката. Друга бургазлийка – баба Иванка, погледнала през терасата си след изстрела. „Заради дърветата не се вижда цялата улица, но видях тялото на паднала жена. Някой изкрещя: „Помощ, извикайте линейка“, но не знам дали това беше пострадалата жена или магазинерката“, споделя тя.

Тялото на убитата Йовчева лежало пред магазина повече от час. Мястото на престъплението беше отцепено в радиус от 50 метра. Тялото е откарано за аутопсия след първоначалния оглед на криминалистите. Аутопсията е извършена веднага. Тя разкрила, че куршумът, изстрелян от Любомир Симеонов, е попаднал право в сърдечната област. Йовчева е издъхнала за минути и не е имало никакъв шанс да бъде спасена. В тялото й е стреляно само веднъж. Няма следи от други наранявания.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5218 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.01.16 | 14:35

3
Има доста такива за трепане!Това е само началото и е за над милион!Утре ще има за храна!
!!!

2014.01.16 | 14:35

2
Един БОКЛУК по-малко ..... банкер и лихвар са за гроба !!!
J

2013.09.30 | 19:50

1
Надявам се твойте деца да станат банкери.

Добави коментар

Водещи новини