Един загинал на пътя през последното денонощие

  • 18 септември 2013 09:17

  • 600
  • 0
Един загинал на пътя през последното денонощие
© Булфото

Един човек е загинал, а 19 са ранени при катастрофи през изминалото денонощие, съобщи Съюзът на българските автомобилисти (СБА) по данни на Изпълнителна агенция "Пътища" и центъра за информация при направление "Пътна полиция".

На територията на страната са станали 18 тежки пътно-транспортни произшествия (ПТП). За района на София тежките катастрофи са шест с шестима ранени, а леките ПТП са 127, посочват от СБА.

Поради ремонтни работи на АМ "Тракия" в тунел "Траянови врата" - лява тръба (посока Пловдив - София) до 24 септември, без празничните и почивни дни, в района на тунела ще бъде въвеждана временна организация на движението за светлата част на денонощието. Движението на МПС ще бъде затваряно за една от лентите за движение и пренасочвано в съседната. За предпразничния ден 20 септември (петък) ограничението на движение на МПС ще важи до 14.00 ч.

Ремонтни работи се извършват и на дясното пътно платно от км 60+950 до км 61+968 дясно - в посока Пловдив. Движението се пренасочва от дясното в лявото платно. Продължителността на ремонтните работи е 12 месеца, като през зимния период те ще бъдат спрени, информират от СБА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
600 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини