Кеца от "Килърите": Бойко го е страх от Сретен Йосич

  • 17 септември 2013 06:28

  • 7952
  • 4
Кеца от "Килърите": Бойко го е страх от Сретен Йосич
©

Дали познавам или не Сретен Йосич не е толкова важно. Интересното е, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се притеснява от това, че Йосич може да е на свобода и да дойде в България, а защо се притеснява, трябва той да обясни. Това заяви Васил Костов - Кеца, който е един от подсъдимите по мегаделото "Килърите", пише "България Днес".

Прокуратурата го сочи и като организатор на убийството на бизнесмена Румен Рачев.

По думите му пред процеса той е познавал само Петър Стоянов - Сумиста. С останалите се е запознал при разглеждане на мярката за неотклонение по обвинение за убийството на Юри Галев. Той твърди, че процесът е поръчков. "Поръчители са тези, който действително стоят зад тези убийства, но разчиствайки лични сметки и водени от икономически интереси, скалъпиха  този процес. Нивото е високо", заяви Кеца.

Последвайте канала на

7952 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ВИКИВИЧ

2013.12.02 | 12:14

4
СРЕТАН СРЕТАН

2013.12.02 | 12:14

3
На тиквата ще му спече лайното... ахахах
НМ(народна милиция)

2013.12.02 | 12:14

2
За връзките на Борисов със Сретан и тогавашния главен прокурор Филчев знаят всички. Престъпна организация прикриваща бизнеса на Йосич в България.По това време е имало няколко писма от Америка да бъде арестуван Йосич,Но Борисов ги е игнорирал.После както всички се спомнят Йосич беше арестуван показно и беше направен опит да бъде убит в ареста,но поради някаква причина убиеца умря от токов удар докато сменяше крушка.После Филчев избяга в Монголия.След това Борисов беше забелязван с огромно количество охрана.

2013.12.02 | 12:13

1
Крум ОсРански от фейсбук - Мразят го, защото са от един бранш и ги е прецаквал многократно ! А ние го мразим, защото ни докара до просешка тояга !

Добави коментар

Водещи новини