Подпалвач открадна две коли и катастрофира

  • 13 септември 2013 14:51

  • 1083
  • 0
Подпалвач открадна две коли и катастрофира
©

24-годишен мъж, който преди десетина дни е освободен от ареста след палеж, откраднал два автомобила в рамките на няколко часа и катастрофирал с единия, съобщава регионалното издание ''Марица''.

Тодор Келчев, по прякор Бомбата, е бил задържан с прокурорска заповед, след като полицаите установили, че той е бил зад волана на блъснат "Форд Фиеста". Колата била намерена забита в оградата на кафе-аперитив в село Радиново, а от шофьора нямало и следа.

Полицаите бързо установили, че автомобилът е краден. Оказало се, че Бомбата, който изобщо няма шофьорска книжка, взел колата от селото и отишъл с нея до Пловдив. Там обаче колата угаснала и се наложило Келчев да открадне друг "Форд".

Междувременно Келчев обърнал няколко питиета. С чуждата фиеста успял да стигне до Радиново, но на един завой загубил контрол над автомобила и се блъснал в стената.

На 29 август той бил задържан за палежа на "Хонда Сивик". Инцидентът стана в село Радиново. Младежът е излежавал присъда за кражба. По първоначални данни Келчев се спречкал със синовете на собственика на автомобила. Бомбата живее в Костиево, родителите му са разведени. Живеел е при баба си, от време на време се хваща на работа като овчар, каза кметът на Костиево Илия Попов пред ''Марица''.

Бомбата е криминално проявен, лежал е в затвора за кражби. Според кметът младият мъж имал здравословни проблеми.

Последвайте канала на

Novini.bg
1083 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини