Спипаха трима крадци в село Оброчище

  • 04 септември 2013 13:13

  • 1043
  • 0
Спипаха трима крадци в село Оброчище
©

Трима души са задържани за кражби в село Оброчище, съобщават от полицията. Вчера, около 14.30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен дом в балчишкото село.

Установено е, че за времето от 1 септември до 9.00 часа на 3 септември, неизвестен извършител е проникнал през незаключена входна врата в имота. По данни на тъжителката оттам са откраднати мобилен телефон и електрически фенер със зарядно устройство за него. Незабавно е сформирана група, която установила извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Албена е задържан 21-годишен младеж от Оброчище, който е криминално проявен и осъждан. В хода на работата е установено, че той е съпричастен и към кражбата на таблет, извършена на 30 август от друг частен дом в същото село.

Вчера са задържани още двама души от село Оброчище. Полицията е действала по сигнал за кражба на камера за видео наблюдение, монтирана на фасадата на общински имот в селото. След издирване с полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Албена са задържани 19-годишен младеж с инициали М.М. и криминално проявеният и осъждан И.Н. на 21 години.

Последвайте канала на

1043 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини