Дядото на полиция, който преби до смърт клошар, не се е самоубил

  • 03 септември 2013 20:52

  • 1823
  • 1
Дядото на полиция, който преби до смърт клошар, не се е самоубил
©

Смъртта на 88-годишният Йордан Пацев е нещастен случай, установи огледа на криминалистите от 4-то РУП. Възрастният мъж полетя от 6-я етаж на бул. „Княгина Мария Луиза” днес и падна пред офисите под блока.

Дядото излязъл да простре някаква дреха, но му станало лошо, вероятно изгубил равновесие и полетял надолу, пише сайтът marica. Пацев е бил доста висок-1,80 м , а парапетът на балкона бил нисък за неговия ръст. Сутринта преди инцидента, той ходил на лекар да си мери кръвното , защото не се чувствал добре.

Пацев е дядо на полицаят Йордан Пацев, който бе арестуван през април заедно с баща си Петър , за убийството на клошаря Шабан. Двамата все още зад решетките, въпреки че бащата се опита да поеме цялата вина върху себе си. Разследването не е приключило, тъй като все още се чакат резултатите от няколко експертизи, които трябва да установят точната причина за белодробната емболия, убила Камен Щерев – Шабан. Според обвинението причината за това са ударите , нанесени от Пацеви, а защитната версия е , че Щерев е имал множество заболявания, които може да са довели до емболията.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1823 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
vezni

2013.09.04 | 10:55

1
veznite sa ured koito raspredeliat tejesta po ravno

Добави коментар

Водещи новини