Пребиха мъж почти до смърт в Долна баня

  • 03 септември 2013 11:57

  • 1505
  • 0
Пребиха мъж почти до смърт в Долна баня
© Булфото

27-годишен мъж от Долна баня е с опасност за живота в резултат на побой, съобщиха от ОДМВР - София. Около 14.20 часа в понеделник в РУП-Костенец е получен сигнал за възникнало сбиване в училищна сграда в Долна баня.

Към мястото бил насочен автопатрул, който установил, че е пострадал 27-годишен мъж, известен на полицията, който бил транспортиран във филиала за спешна медицинска помощ в Костенец. При огледа на местопроизшествието криминалистите иззели веществени доказателства. От проведените незабавни издирвателни и процесуално-следствени действия е установено, че побоят е нанесен в класна стая на втория етаж на училището от криминално проявения В.И. на 23 години.

Полицейските служители установили, че негови съучастнци са били две негови родственици- А.И. на 43 години и Е.И. на 47 години. По първоначална информация причина за нанесения побой е дългогодишна непримирима вражда между двете фамилии. Пострадалият мъж е приет за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов“ с фрактура на черепа, опериран е и има опасност за живота му. В.И. към момента се укрива от органите на реда, съучастничките му са задържани за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

1505 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини