Цигари и тютюн без бандерол иззеха при акция в Пловдив

  • 08 август 2011 11:44

  • 1267
  • 0
Цигари и тютюн без бандерол иззеха при акция в Пловдив
© Булфото

Масирана полицейска проверка за незаконна търговия с тютюневи изделия без бандерол бе извършена вчера на „Руския пазар” в Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Пловдив.

В хода на акцията, проведена от служители на Трето Районно управление „Полиция” (РУП), секторите „Противодействие на икономическата престъпност”, „Противодействие на криминалната престъпност” и „Специализирани полицейски сили” при ОДМВР – Пловдив, са били иззети общо 9135 къса с папироси и 190,265 кг нарязан тютюн без платен акциз.

За времето от 4 часа до 9 часа на територията на пазара са били проверени 68 лица, 99 вещи и 10 автомобила. Съставени са седем акта за констатирано административно нарушение. Няма установени инкриминирани вещи или лица, обявени за държавно издирване.

Продължава работата на служителите от пловдивската дирекция на МВР по противодействие на незаконното разпространение на цигари без бандерол в областта. Подобни полицейски операции ще бъдат извършени на всички стокови тържища и места, където се търгува с тютюневи изделия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1267 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини