Тежка катастрофа край Дупница

  • 23 август 2013 21:50

  • 3525
  • 0
Тежка катастрофа край Дупница
©

28-годишният Георги Васев от Рила с управлявания от него мотор „Сузуки” катастрофира на главен път Е-79 на разклона за дупнишкото село Дяково, пише в. Струма.

Той се блъснал в лек автомобил „Пежо”, който излизал от кръстовището в района, управляван от 23-годишния Бойко Колчаков. Моторът се забил в предния ляв калник на колата, при удара Георги Васев изхвърчал от сузукито и се блъснал в предното стъкло на автомобила. Мотоциклетистът е носил предпазна каска, която го е спасила от тежка черепно-мозъчна травма.

Георги Колчаков, който е баща на шофьора на пежото, сподели, че моторът се е движил от София в посока Дупница с над 100 км/ч, като е изпреварвал колона от автомобили на главния път. Ударът бил доста силен, тъй като при сблъсъка моторът се пречупил на две. Очевидци от крайпътното заведение коментираха, че водачът на мотора Г. Васев е извадил невероятен късмет. Той е настанен под лекарско наблюдение в общинската болница в Дупница с травми в областта на гърдите и ръцете, като според лекари няма опасност за живота му. Точните причини за възникването на инцидента се изясняват от разследващи полицаи от РУП - Дупница.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3525 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини