Неизвестни трошат автомобили в Бургас

  • 23 август 2013 17:53

  • 1459
  • 0
Неизвестни трошат автомобили в Бургас
©

Вандали са вдигнали на крак всички живеещи в блок 125 на к-с „Славейков“ в Бургас. От няколко седмици няколко автомобила са сериозно пострадали. По едни са хвърляни камъни, други са надрасквани, трети осъмват с нарязани гуми. Никой на този етап не знае чие дело са хулиганските изцепки, но пострадалите са амбицирани да намерят кой троши колите им, пише местният сайт Flagman.

Всичко започнало преди 10-ина дни, когато първо е надраскан „Фолксваген Пасат“ на бившия елитен рефер Ахмед Ахмед. Возилото на футболния съдия било паркирано на бул.“Тракия", като първоначално всички подозирали, че някой просто е решил да му отмъсти. Още на следващата вечер обаче жестоко раздран е и „Мерцедес“, паркиран на приблизително същото място. След това под прицел попада и лъскава „Мазда 5“, която е с повредена боя на задната дясна врата, предната броня и капака. Тя е собственост на живеещия в блока Георги, който очевидно е любима мишена на неизвестните вандали, след като те подобаващо се занимават и с другия му автомобил – чисто новичко „Пежо 208“.

Няколко дни, след като той го спира пред дома си, го намира с две огромни черти на предната и задната лява врата. Това обаче не е всичко. Тази сутрин Георги заварва „Мазда“-та си, която скоро е взел от ремонт, с надрана от хвърлен камък боя. Съседът му Димитър Зарков пък намира „Фиат“-а си с нарязани гуми. „Не знам на кого преча. Мисля, че е някой от съседните блокове и явно съм му взел паркомястото, може и да са някакви хулиганчета“, смята Зарков.

Каква е истинската причина за нападението – всички се чудят. В района има достатъчно места за паркиране и едва ли това е породило скандала. Изключено е и нападенията да са дело на тийнейджъри. Според оскъдните свидетелски показания, дадени след разбиването на една от колите, са забелязани две лица – млади мъже на видима възраст 25-26 години. Собствениците вече са поддали жалба и полицията работи по случая.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1459 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини