Изгоря кафене в карнобатско село

  • 23 август 2013 14:11

  • 816
  • 0
Изгоря кафене в карнобатско село
©

Оживено кафене е изгоряло до основи в карнобатското село Екзарх Антимово, което се намира на главния път Бургас-София. Хората и собственикът на заведението, който е местният жител Иван Кабаков, са бесни, защото смятат, че променливият ток е причина за пожара, информира регионалният сайт Flagman.

Напълно е изгоряло оборудването на заведението и пакетираните стоки, които се предлагали в него. Пламъците не са пощадили и покрива, който се е срутил в почерненото помещение. Местни жители забелязали, че пожарът пламва вчера около обяд, но кафенето било затворено, в него нямало хора. Собствениците ги нямало в населеното място, а близките им нямали ключове, за да влязат да загасят пламъците, които бързо се разраствали. На място е пристигнала пожарна кола от Карнобат и с три цистерни вода огънят е бил потушен.

Местните се оплаквали същия ден от променлив ток и по-предвидливите изключили електрическите уреди в домовете си. По същото време се е извършвал ремонт на единия от трафопостовете в селото, който от десетки години не бил обновяван и покрива му се продънил. Подаването на електричество ту спирало, ту било пускано. Собственик на магазин в Екзарх Антимово се оплакал, че има проблеми с хладилните витрини в обекта си.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
816 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини