Травестит псува полицаи, изгонили му клиент

  • 22 август 2013 15:50

  • 2470
  • 1
Травестит псува полицаи, изгонили му клиент
©

Бургаският травестит Генчо, който всяка нощ стряска десетки преминаващи през градинката пред Старата поща в града, намери оригинален начин да влезе в криминалната хроника, пише местният сайт Flagman.

Във вторник Генчо се развихрил в пълния си блясък. „Разкрасен“ с руса перука, много грим и поличка с дължина почти до половия му член, той кършел бедра на ул. “Цар Петър“ - под прозорците на областния управител. Добре е, че все пак е било през нощта, когато обичайните клиенти за неговите нестандартни ласки обикалят този район. Около 2:00 часа край Геновева спрял лъскав „Мерцедес“ с турска регистрация, разказаха очевидци. „10-ина минути си говореха, сигурно договаряха колко време ще е сеансът и какви екстри ще включва. Геновева почти бе прекрачила вратата на колата, когато зад тях спря патрулката. Клиентът от „Мерцедес“-а изчезна с мръсна газ. Двама униформени се запътиха към Генчо, но той беше побеснял защото провалиха договорената сделка“, разкри очевидецът.

Травеститът забравил за тънките дамски трели и започнал да ругае ченетата каруцарски с мъжки тембър. Те го молили да спре за проверка на документите, но Генчо бягал към Интерхотел „България“, като продължавал да псува униформените. Обидите обаче дошли твърде много за блюстителите на реда, които хукнали след него. Видял дебелия край, геят захвърлил дългата руса перуката, но с високите токчета не успял да се справи и се пльоснал по очи пред паркинга на на хотела. Историята мълчи какво му се е случило по-късно, но Генчо Велев е бил осъден по Указа за борба с дребното хулиганство /УБДХ/, като от решението на съда стават ясни и подробности от екшъна пред хотела, където Генчо продължавал да вика, колкото глас има по униформените: „Майка ви да е*а, ченгета. Нищо не може да ми направите“. Травеститът е осъден за 100 лв. точно заради тези му думи. Полицията не е събрала достатъчно доказателства, за да го подведе под отговорност и за проституция.

В района на Старата поща почти всички познават смуглия травестит и неговият брат Наско. „Те не ходят с хора, искат само да ги обират. Генчо доскоро лежа в затвора за кражби, излезе преди шест месеца, сега продължава да краде“, опита се да ги натопи също толкова смугъл мъж, който днес дишаше лепило на пейките в градинката. По думите му Генчо до обяд бил в района, но сега го нямало.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2470 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.08.23 | 10:55

1
Не стига че ман гал ами и траверс, надявам се ченгетата поне да са го спукали от бой, да му върнат малко!

Добави коментар

Водещи новини