Шефът на полицията в Благоевград катастрофира

  • 22 август 2013 14:34

  • 1825
  • 2
Шефът на полицията в Благоевград катастрофира
©

Директорът на ОД на МВР - Благоевград комисар Георги Костов е катастрофирал на излизане от полицейското управление. Лекият пътен инцидент е станал към 17,35 часа вчера на метри след бариерата на полицията, пише в. Струма.

Полицейският шеф направил опит да се включи в натовареното движение. Заради дългата колона от автомобили не видял приближаващия лек автомобил „Мицубиши“ и го ударил отзад с личната си кола „Мерцедес“. В резултат на удара са одраскани задният калник на мицубишито и предната броня на мерцедеса.

„Видимостта бе намалена, отнех предимство. Разбрахме се много цивилизовано с младата дама, която бе зад волана на другия автомобил. Говорих и с нейните родители. И двете коли са застраховани с пълно автокаско, няма никакъв проблем“, обясни комисар Костов. В момента той е в платен годишен отпуск, но дошъл в Областната дирекция на полицията заради неотложна работа. Затова карал личната си кола, а не се возел със служебния джип. За щастие ПТП-то се размина без пострадали, а само с незначителни материални щети.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1825 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
к попов

2014.05.31 | 08:46

2
него скоро и друго ще го удари идва видов ден
1

2013.08.23 | 08:12

1
Идват на баба ти трънките...

Добави коментар

Водещи новини