Масов бой в Хасково, трима пострадаха

  • 22 август 2013 12:22

  • 1869
  • 0
Масов бой в Хасково, трима пострадаха
©

Трима души са пострадали след скандал и сбиване между две компании в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Около 00:30 часа тази нощ е получен сигнал, че в Хасково на бул. ”Васил Левски” на пешеходна пътека възниква скандал и последвало сбиване между две компании в явно нетрезво състояние. При извършената проверка от полицейските служители са установени две лица от града на 32 години и 44 години, познати на органите на реда. Същите са заявили, че група от около 10 души са ги нападнали безпричинно и са им нанесли побой, след което са избягали.

В същото време в РУП-Хасково е получен сигнал от МБАЛ-Хасково за постъпило лице с порезна рана на дясното бедро. При проверка на място е установен 19-годишен жител на Хасково, познат на органите на реда, който е участник в сбиването. Същият е настанен в МБАЛ-Хасково за наблюдение, без опасност за живота. След проведени оперативно-издрвателни мероприятия са установени всички лица, участвали в сбиването. Причина за побоя е възникнал скандал след употреба на алкохол. По случая в РУП-Хасково е образувана полицейска преписка. Работата по случая продължава. Двете лица са задържани за 24 часа.

Последвайте канала на

1869 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини