Млад мъж загина в зверска катастрофа

  • 17 август 2013 16:34

  • 3006
  • 2
Млад мъж загина в зверска катастрофа
©

Млад мъж, който стана известен във врачанско след като сестра му роди тризначки преди година, загина при зверска катастрофа.

24-годишният Пламен Ванков Петров работил до два и половина в нощта срещу събота в сервиз за поставяне на автомобилни гуми във Враца. После си тръгнал с личния „Опел" към село Горно Пещене, където живее. На разклона за селото, което е на петнайсетина километра от Враца, той по неизяснени засега причини натиснал по грешка педала за газта. Колата станала неуправляема, обърнала се, влачила се 50 метра и се забила в електрически стълб, след което се е разцепила на две.

Шофьорът е издъхнал на място.Предполага се, че нещо е отклонило вниманието му, но по-вероятно е той да е задрямал от умора, обясняват униформени.

„Момчето не близваше алкохол и караше много внимателно". Това каза кметът на селото Кирил Попов, който е о.з. полковник от полицията. Цялото село оплаква нелепо загиналия млад мъж, който бил много работлив и помагал на всички. Още не е ясно кога ще е погребението му, защото майка му трябва да си дойде от Италия. Жената е на гурбет, за да помага в издръжката на децата на дъщеря си, която освен тризначките Патрисия, Мария и Катя има и по-голямо момиченце. Бащата на загиналия пък е нает по временната заетост и тези дни асфалтира врачанските улици.

Последвайте канала на

3006 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.08.18 | 14:57

2
Алооу :Д "той по неизяснени засега причини натиснал по грешка педала за газта." Трети клас ли к'во става ?
Гражданин

2013.08.18 | 12:12

1
Тоя народ полудя... всеки ден катастрофи със смъртни случаи. Внимавайте малко бе хора . Мислете за вашето здраве и здравето на околните. Вярно и пътищата ни не са кой знае какво, но ако се кара разумно и внимателно няма да има толкова много смъртни случаи

Добави коментар

Водещи новини