Вандали потрошиха детска площадка

  • 15 август 2013 12:55

  • 1200
  • 1
Вандали потрошиха детска площадка
© Община Благоевград

Новата детска площадка в Благоевград е станала обект на вандализъм, съобщиха от пресцентъра на общината. Площадката пред сградата на НАП бе открита за ползване преди месец.

Информационната табела на съоръжението е изкъртена от металната си рамка, като на мястото са останали единствено крепежните й болтове. На нея бе изобразена информация за указания за употреба на площадката, както и телефони при спешни случаи.

Община Благоевград припомня, че детската площадка, както и другите обекти от инвестиционната програма на общината, са изградени със средства на данъкоплатците и опазването им зависи от гражданите. Общината призовава жителите и гостите на Благоевград към отговорно поведение спрямо общинското имущество, както и да сигнализират на органите на реда или на „Горещия телефон“ на общината 073/ 88 44 34 при нередности.

Последвайте канала на

1200 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.08.15 | 16:21

1
Трябва да се приеме закон "Възстановяване плюс". Който нанесе по хулигански подбуди вреда, да възстановява щетата и да е длъжен да изгради допълнително нещо от същият вид. Счупил пързалка - купува пързалка и люлка. Ако няма пари работи задължителна, определена от съда тежка работа, а заплатата му покрива щетата. Болни вандали няма!

Добави коментар

Водещи новини