Коце Маца на лов в Танзания с висш чиновник (снимка)

  • 14 август 2013 21:34

  • 6094
  • 1
Коце Маца на лов в Танзания с висш чиновник (снимка)
©

Костадин Хаджииванов - Коце Маца, ловува в Танзания и позира пред камера, докато Интерпол го издирва. Уникален филм е запечатал ловните подвизи на краля на черното тото в Източна Африка, съобщава в. “Галерия”, който разполага с кадрите. Още по-скандалното е, че компания му прави висш държавен чиновник от Министерството на земеделието и храните.

Филмът е заснет на 22 октомври 2011 г. от фирмата „Нитро Експрес“ на световноизвестния ловец и гид на сафари Марк Съливан, който лично наставлява Коце Маца как да застреля слон.

Костадин Хаджииванов - Коце Маца изчезна от България преди няколко години, след като в Италия бе повдигнато обвинение срещу него за организиране на черно тото, а Интерпол го обяви за международно издирване. Коце Маца бе обявен и за един от шестимата й босове и за дясна ръка на сингапурския мафиот Дан Тан.

Във филма Костадин Хаджииванов е представен точно като гражданин на Сингапур. Коце Маца ловува с Иван Недков - директор на „Северноцентрално държавно предприятие“ ДП - Велико Търново. Според сайта на Министерството на земеделието и храните предприятието стопанисва държавните горски територии в шест административни области - Габрово, Велико Търново, Русе, Силистра, Разград и Търговище. Недков е назначен на този пост през лятото на 2011 г. веднага след районирането на държавните горски стопанства. Въпреки че е държавен служител, Недков има частна фирма за организиране на ловен туризъм, пише Още "Галерия".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6094 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
gose

2013.08.15 | 11:55

1
БОКЛУЦИ облечени в власт

Добави коментар

Водещи новини