Хванаха двама с наркотици в Бургаско

  • 05 август 2011 12:30

  • 1484
  • 0
Хванаха двама с наркотици в Бургаско
© Булфото

Двама души са задържани за притежание на наркотици в Бургаско, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Около 14.15 часа вчера на КПП - 1 полицейски служители са подали сигнал със стоп палка на водача на лек автомобил „Хонда Акорд”, с ямболска регистрация, за да спре колата и да му бъде извършена проверка. Водачът на автомобила не изпълнил разпореждането и не спрял, като след проведени заградителни мероприятия „Хондата” е локализиран на кръговото движение на бул. „Стефан Стамболов”.

При извършената проверка е установено, че автомобила се управлява от 29-годишния М.Т. от Пазарджик, като с него се е придвижвал и 34-годишният А.В. от Петрич. М.Т. не представил документи за самоличност, нито документи за автомобила, като лицата са отведени във Второ Районно управление „Полиция”-Бургас.

При претърсване на автомобила зад кората на багажника и под задната седалка са намерени и иззети шест полиетиленови торби, съдържащи суха тревна маса (марихуана), с общо тегло около 1 360 гр. Лицата са задържани във Второ Районно управление „Полиция”-Бургас със заповеди за полицейско задържане за срок от 24 часа.

Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

1484 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини