Катастрофа на АМ "Тракия", трима ранени

  • 05 август 2011 08:43

  • 2042
  • 0
Катастрофа на АМ "Тракия", трима ранени
©

Блокирано е движението по автомагистрала „Тракия", където е станало пътнотранспортно произшествие на 149 км в посока София.

Има и трима ранени, които са закарани в болница, съобщи "Фокус". На място е следствена група. Затворени са и двете платна, както и аварийната лента. Натоварено е движението в Пловдив от сутринта. Струпвания на автомобили има по възловите кръстовища на града, по бул."Цар Борис III Обединител", в района на Сточна гара, Тунела и Панаира. Нормално проходими са пътищата в Пловдивска област, съобщи дежурен в Областно пътно управление. Затворен е пътят Павел Баня – Брезово – Пловдив, между селата Стряма и Калековец, до изграждане на мост над река Стряма. Затворен е и пътят Михилци-Хисаря-Калояново поради пропадане на стоманен мост на река Тикла. Пътят Плодовитово - Първомай - Асеновград, в участъка през град Първомай, също е затворен поради ремонт на ЖП линията Пловдив - Свиленград.

Обходният маршрут е през новопостроения надлез, западно от град Първомай. Ограничението ще е в сила до 31.12.2011 г.
Въведено е временно ограничение на скоростта до 30 км в час по пътя Пловдив - Бяла черква - Косово при 24 км заради движение в стеснен участък, съобщиха още от ОПУ. Временни ограничения има и на пътя София - Пловдив - Свиленград, при изхода на град Пловдив във връзка с извършващото се строителство на надлез над ЖП линия Пловдив – Бургас. Срокът на действие на ограничението е до 30.11.2011 г.

Опасност от падащи камъни има по пътя София - Карлово - Бургас, Троян - Кърнаре, Смолян - Кричим - Стамболийски, Асеновград - Смолян, Югово - Лъки и Белица - Загражден.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2042 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини