Перверзен старец, бивш футболист на "Пирин", блудствал с 10-годишно дете

  • 05 август 2013 10:48

  • 1776
  • 0
Перверзен старец, бивш футболист на "Пирин", блудствал с 10-годишно дете
©

60-годишният бивш футболист на „Пирин" Иван Бонев ще бъде съден за блудство с 10-годишно момиче. Спортният ветеран вече има една присъда за сексуално насилие над студентка от ЮЗУ. Обвинителният акт е внесен от благоевградския прокурор Ивайло Филипов, а делото е насрочено за разглеждане през есента, съобщава Struma.bg.

Бонев бе арестуван миналото лято като заподозрян за блудство с трите сестрички Борислава, Галена и Любомира, които живеели недалеч от дома му. В хода на разследването са събрани доказателства, които уличават ексфутболиста в блудство само към 10-годишната Борислава.

Родителите на момиченцата живеели бедно и трудно се справяли с отглеждането им. Децата били доверчиви към съседите си, които им давали дрехи, обувки и храна.

Според обвинението Борислава, през лятото на 2011 г., срещнала „чичо Иван", който живеел през три къщи от тяхната, и му отишла на гости. Той я сложил на масата и започнал да я гали, съблякъл я, започнал да я опипва „отдолу" и бръкнал с пръст.

Момичето се разплакало, но той продължил да я милва, като се опипвал през панталона. Накрая й дал две филийки и я изпратил да си ходи. След това имало още няколко срещи, при които Борислава била изкъпана под душа. Детето споделило с майка си и тя й забранила да ходи у похотливия комшия.

Съседки забелязали странното поведение на „чичо Иван", разговаряли с детето и то доверчиво им разказало какво прави перверзникът с него. Тогава те алармирали отзела за „Закрила на детето", а Иван Бонев бил арестуван.

Последвайте канала на

Novini.bg
1776 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини