Млада жена загина при катастрофа в Горна Митрополия

  • 02 август 2013 13:18

  • 1924
  • 0
Млада жена загина при катастрофа в Горна Митрополия
©

28-годишна жена е загинала намясто при катастрофа в село Горна Митрополия, съобщиха от ОДМВР - Плевен. Инцидентът е станал тази нощ в 2:40 часа при движение с несъобразена скорост в селото, при ляв завой по ул. "Георги Бенковски".

"Мерцедес Е-250ТД", управляван от 34-годишен плевенчанин, се е обърнал в дясната част на платното по посока на движение. Вследствие на настъпилия инцидент возещата се на предна дясна седалка, без обезопасителен колан, 28-годишна от селото, е загинала намясто - приведена в КСМ гр. Плевен за аутопсия.

Водачът е транспортиран в плевенската болница и е хоспитализиран в Неврохирургия под наблюдение, без опасност за живота. Нанесени са значителни материални щети по автомобила. Причина за инцидента е движението с несъобразена скорост от страна на шофьора на "Мерцедес Е-250ТД". По случая е уведомен дежурен прокурор в Окръжна прокуратура - Плевен за престъпление по чл. 343, ал.1 - в във връзка с чл. 342, ал.1 от НК. Образувано е досъдебно производство. Полицията при РУП Д. Митрополия продължава работа.

Последвайте канала на

1924 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини