Двама зад решетките заради канабис

  • 31 юли 2013 14:46

  • 2459
  • 0
Двама зад решетките заради канабис
© Getty Images/Guliver

Двама мъже с трева спипаха полицаи в Сандански.

Във вторник униформени извършили проверка в частен дом, обитаван от 32-годишния И.В. от с. Катунци. В една от стаите на жилището е открита около 0,6 гр. суха, зелена тревиста маса, реагирала положително на марихуана. В двора на къщата му в Катунци са намерени засадени 2 зелени, тревисти растения с общо тегло около 15,5 кг. Полевият тест доказал, че и това е канабис. Мъжът е задържан със заповед в ареста до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 22,25 часа в същия ден ул."Ст. Стамболов" в курортния град е спрян за проверка лек автомобил „Опел Астра", шофиран от 22-годишния Б.М. от с.Драката, община Струмяни. В колата е открито найлоново пликче, съдържащо около 1,44 грама марихуана. Водачът е арестуван до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

В дере на местността Шиевица край село Стара Кресна полицейски служители на РУП - Сандански са изкоренили около 16 зелени, тревисти растения канабис с общо тегло над 14 кг. Уведомена е районната прокуратура в града, издирва се стопанинът на канабисовата нива.

Последвайте канала на

2459 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини