Психичноболен подпали къща

  • 30 юли 2013 11:45

  • 859
  • 1
Психичноболен подпали къща
© Булфото

Психичноболен мъж предизвика пожар в имот на баба си в село Малко Йонково – съобщават от полицията в Разград.

Около 13.30 часа на 29 юли 20-годишният А.Н. запалил стопанска постройка, собственост на 71-годишната му баба, докато си играел със запалка. Огънят унищожил 80 кв м покривна конструкция, неустановено количество фураж и домашно имущество. Нанесените щети са в процес на изясняване. По случая е образувана проверка.

Огнеборците от Лудогорието са реагирали на още 3 сигнала за пожари. Вчера следобед отпадъци горели на бул. „България”, няма материални щети от този инцидент. В 17,39 ч. в Исперих по време на движение се запалил автомобил „Ситроен С 5”. Причината била късо съединение в елинсталацията. Този отсек от автомобила е опстрадал от пожара,

Днес в 21,26 ч. пък пламнала кухня на апартамент в жк „Орел”. Унищожен е аспиратор, пердета, опушени са 30 кв. м. стени. Причината за инцидента е забравена включена готварска печка.

Аварийно-спасителният отряд в дирекция „Пожарна и аварийна безопасност е реагирал и на сигнал за спасяване на котка. Той е получен в 3,03 ч. от бул. „Априлско въстание”15.

Последвайте канала на

859 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.07.30 | 12:14

1
С две думи:Откачен подпалил бабин имот,щайга се самозапали по време на движение,забравана подпали апартамент,защото блеела и оставила кухненската печка.Но най-интересното е,че посред нощ в 3,30 часа специалните поделения спасяват една КОТКА.Бре каква загриженост. Заслужават златен медал от Бриджит Бардо за проявената храброст.Това е уникална новина,на фона на картинката в България- бедност,политически пререкания,и т.н.

Добави коментар

Водещи новини