Арестуваха бизнесмен в центъра на Благоевград

  • 25 юли 2013 14:57

  • 2057
  • 0
Арестуваха бизнесмен в центъра на Благоевград
©

Полицаи от Благоевград закопчаха с белезници бизнесмена и собственик на хотелски комплекс "Ален Мак" Методи Калъмбов, предаде регионалният сайт struma.

Ченгетата се намесиха в отдавна съществуващ скандал със съсед на паркинга зад хотела. Скандалът между Методи Калъмбов и съседа гръмнал днес по обяд. Съседът, който е общински служител, успял да се сдобие със строителни книжа за част от паркинга на "Ален Мак", който представлява ограда. Спорът за около метър място датира отдавна. Калъмбов настоява спорът да бъде отнесен в съда, съседът, обаче не иска.

Тази сутрин, когато се явил пред Калъмбов с документите и полиция, той се противопоставил, отново напомняйки, че този спор трябва да се реши в съда. Тогава се намесили полицаи, сложили белезници и изкълчили ръката му. Ето какво заяви Калъмбов преди минути: Аз съм на 56 години, възмутен съм от поведението на полицаите, подобна грубост не съм виждал, ръката ми е изкълчена. Не мисля, че по този начин трябва да се намесват в граждански спорове. Адвокатите на Калъмбов го консултират за по нататъчните му действия.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2057 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини