Кола се заби в полицейски мотор във Варна

  • 25 юли 2013 07:35

  • 2348
  • 0
Кола се заби в полицейски мотор във Варна
©

Шофьор на лек автомобил се заби в полицейски на мотор във Варна, съобщава регионалният сайт „Петел".

Инцидентът е станал вчера в района на кръстовището между бул. „Приморски" и ул. "Епископ Константин". Очевидци разказаха, че от удара полицаят се търкалял няколко метра.

„Седях на спирката и чух удар, след което видях, че полицаят пада от мотора и поне 2 метра се търкаля", разказа очевидец от близката автобусна спирка. Хората там коментираха, че полицаят станал и се изтупал. „Нищо му няма само ръката май си удари", каза възрастна жена. Бурканът на мотора пък бе излетял в близката градинка. Никой от стоялите на спирката обаче не е видял как точно е станал инцидентът.

Водачът на „Опел"-а бил видимо притеснен от случилото се. Броени минути по-късно на мястото пристигнали още няколко моторизирани полицейски служители.

По полицейския мотор „БМВ" ясно личали следите от контакта с асфалта. Автомобилът пък протекъл отпред. Блъснатият полицай сам проверил документите на водача, като дори го посъветвал да изгаси автомобила, тъй като изтичащата от него течност може да е запалима.

Заради катастрофата се образувало голямо задръстване в двете посоки на булеварда. За да избегнат дългата опашка, водачите предпочитали малките улици на Гръцката махала, но и там заради големия брой автомобили движението било затруднено.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2348 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини