Самоделна бомба е избухнала на паркинг в Слънчев бряг (снимки)

  • 21 юли 2013 11:33

  • 9936
  • 5
Самоделна бомба е избухнала на паркинг в Слънчев бряг (снимки)
© Булфото

Самоделно взривно устройство с малка мощност е избухнало на паркинг пред заведението "Какао бийч" в Слънчев бряг, съобщиха от полицията в Бургас.

Взривното устройство е избухнало тази сутрин около 06.05 часа, като е нанесло материални щети на два от прозорците на заведението. От инцидента няма пострадали. Своевременно служителите от ОДМВР – Бургас са предприели процесуално-следствени действия по случая, като към момента за поставеното взривно устройство има заподозряно лице. Същото е задържано в Районно управление „Полиция” – Несебър. Работата по установяване на причините за инцидента продължава.

При друг инцидент изцяло е изгорял бар "Нептун" до едноименния хотел в курорта, съобщава sunny-beach.info "Пожарът беше толкова силен че столовете и масите вътре в заведението бяха изцяло изпепелени а всичко наоколо беше обхванато от огън", разказват очевидци. По непотвърдена информация огънят е тръгнал от запалена пирамида от шотове на бара след, което турист я е бутнал. Инцидентът се разиграва около 8 часа сутринта и поради метеорологичните условия ситуацията е ескалирала мигновено.

"Пожарната беше зад хотела, лично видях че загубиха най малко 10 мин докато бяхме там и те все още не бяха стигнали до самия пожар. Силния вятър изключително много пречеше на работата им. Пожарът около заведението Слънчев Бряг се разрастваше с всяка секунда. За около 10 минути пламъците бяха обхванали шезлонгите и чадърите на басейна и се насочваха към съседния хотел.", допълва сайтът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9936 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.07.26 | 12:14

5
Бойко, Серго, Асан-Хасан, може на някой просто да не му е харесало обслужването :)
niki

2013.07.22 | 18:20

4
това май е работа на онези ислямски фанатици арабите те ползват взривове, дори се самовзривяват щото така им казал аллах хахахаха

2013.07.22 | 17:25

3
Рожба на убийци си Татяна Буруджиева от БСП ... На 13 февруари 1943г. е застрелян ген. Христо Луков – български офицер с богата политическа биография и забележителна 30-годишна военна кариера, герой, двукратен кавалер на ордена „За храброст" от нелегалния комунист Иван Буруджиев пред скромния си дом, къщичка някаква, с нищо не подсказваща че вътре живее бивш министър, генерал, човек с огромно политическо влияние. Убит е пред очите на малката си дъщеричка, която изтичала да отвори вратата.ЕТО ТАКИВА СТЕ ПОВЕЧЕТО В БСП.ДПС

2013.07.22 | 12:28

1
Може и да е работа на тиквун, да каже после, виждате ли докато бях аз на власт.. нямаше такива работи и простия народ го връща на бял кон, капишш?!

2013.07.22 | 13:30

2
Аз не знам, колко трябва да си болен, да ти хрумват такива тъпотии!? Ако е работа на "тиквата", да не мислиш, че щеше да си играе той с 2 счупени прозореца?

Добави коментар

Водещи новини