Мъж за малко да пререже сънната артерия на братовчед си при скандал

  • 17 юли 2013 17:02

  • 2649
  • 0
Мъж за малко да пререже сънната артерия на братовчед си при скандал
©

25-годишен се опита да пререже гърлото на 50-годишния си братовчед заради изчезнал кон, пише Struma.bg. Скандалът между тях станал около 20:00 часа в село Сапарево, община Сапарева баня.

Здравчо Чучуганов и 30-годишният Владимир Андреев тръгнали към центъра на селото след запой, но срещнали 50-годишния Венцислав Грахльов- братовчед на Здравчо.

Братовчедите се скарали за кон, изчезнал преди 10 дни от мястото, където бил оставен да пасе. Ядосан от нападките и обвиненията, че е откраднал коня, Здравчо извадил нож и порязал на няколко места лицето на братовчед си. Грахльов е с прорезна рана на милиметри от сънната артерия и се е спасил на косъм. 30-годишният Владимир Андреев се опитал да ги разтърве, но и той е нарязан с нож по едната ръка. Съселяни ги видели, веднага се обадили на тел. 112 и на място пристигнал дежурният екип на Спешен център- Сапарева баня и полицейски патрул от участъка в града.

Грахльов е настанен в хирургичното отделение на общинската болница в Дупница, Андреев е с по-леки рани, превързан е и е освободен.

„Ние отдавна имаме дрязги с братовчед ми Здравчо, той има здравословни проблеми, имат го за луд в селото, но не е луд. Такъв става, след като се напие. И аз бях пиян, като го срещнах на улицата. Иначе можех да се предпазя и да го пребия, аз съм 150-килограмов мъж. Попитах го за коня, който ми изчезна преди известно време. Той се занимава с кражби на коне, не работи никъде", казва В. Грахльов, който в момента лежи в болницата.

Здравчо Чучуганов е задържан за 24 часа в РУП - Дупница. Срещу него е започнато бързо полицейско производство за лека телесна повреда, за което може да отнесе административно наказание или затвор до 1 година.

Оказва се, че това не е единствения случай, в който Здравчо проявява подобен тип агресия. Преди години при поредния си запой той намушкал с вила съпругата си, от която има две деца. Тя едва оцеляла, но децата били отнети от бащата и изпратени в специализирани домове в страна

Последвайте канала на

Novini.bg
2649 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини