Убиха заради пари дядо в Старозагорско

  • 03 август 2011 11:39

  • 1184
  • 0
Убиха заради пари дядо в Старозагорско
©

Възрастен мъж е бил убит в старозагорско село, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Стара Загора.

Около 11.40 часа вчера в Районно управление „Полиция”-Раднево е получено съобщение за това, че в частен дом в село Трояново, разположен на ул. „Незабравка” № 2 е открит трупът на 72-годишния В.А. от същото село.

Къщата е собственост на 42-годишна жена от Раднево, която допуснала възрастния човек в дома си, за да го стопанисва в нейно отсъствие, тъй като неговата къща, разположена на ул. „Дружба” № 46 в селото, изгоряла при пожар.

Трупът на В.А. е аутопсиран в Катедрата по съдебна медицина в Стара Загора. Установено е, че смъртта е настъпила вследствие на съчетана черепно-мозъчна с гръдна травми, получени вероятно при опитите на нападателя да изтръгне информация за съхранявани ценни вещи и пари и нежеланието му да допусне възрастния човек да вика за помощ.

При извършения оглед са иззети дактилоскопни биологични, одорологични и трасологични следи, както и други веществени доказателства. Работата по случая продължава от служители на сектор „Криминална полиция” при ОДМВР – Стара Загора, Базовата научно-техническа лаборатория към ОДМВР – Стара Загора и служители от Районно управление „Полиция” - Раднево

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1184 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини