Мъж уби свой съученик в Горна Оряховица

  • 15 юли 2013 10:13

  • 2907
  • 4
Мъж уби свой съученик в Горна Оряховица
©

23-годишен мъж е задържан за убийство на съученик в Горна Оряховица. За броени часове криминалисти от РУП – Горна Оряховица установиха и задържаха заподозрения в извършването на тежкото криминално престъпление, съобщиха от ОДМВР - Велико Търново.

Снощи, около 20,20 ч. в полицейското управление в града е получен сигнал от 51-годишна жена от Горна Оряховица. Тя съобщила на униформените, че е открила тялото на 24-годишния си син, в жилището на свой съученик. На мястото незабавно са изпратени полицейски екипи. Местопроизшествието е посетено от директора на ОДМВР – Велико Търново гл. инсп. Христо Христов, прокурор от Окръжна прокуратура – Велико Търново, дежурна оперативна група и съдебен лекар.

В хода на разследването е установено, че по-рано същата вечер Т.И. отишъл в дома на съученика си – 23-годишния И.И., където по-късно бил намерен от майка си. При извършения първоначален оглед е устаноевно, че смъртта е настъпила в резултат на нанесени множество прободни и прорезни рани в областта на тялото. По случая в полицейското управление в Горна Оряховица е образувано досъдебно производство за убийство. След незабавни и прецизни действия по разследването, проведени от служители на ОДМВР – Велико Търново, РУП – Горна Оряховица и РУТП – Горна Оряховица под наблюдението на Окръжна прокуратура – Велико Търново, за извършеното престъпление е заподозрян съученикът на Т.И. – И.И. Установено е, че същият е напуснал жилището си и се е укрил. Час и половина по-късно той е установен от служители на РУТП – Горна Оряховица. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

2907 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.11.28 | 00:04

4
24 годишен ученик :дд кажете го рпавилно: Мангал закла друг мангал заради дрога или крадени вещи...
todor

2013.07.15 | 15:19

2
лека му пръст на момчето...бе с....и б....к , умрелият си е чист етнически българин, а като теб п...т м....л
тодор

2013.07.15 | 14:05

1
чети за кой град става въпрос...бе с....к с....н п.п. срам ме, че падам ниско на твоето първично ниво

2013.07.15 | 15:19

3
Тук е пълно с парадиращи боклуци, които просто са хейтъри. Толкова сте прости и нахални.

Добави коментар

Водещи новини