Хванаха крадци на микробус

  • 10 юли 2013 12:39

  • 1144
  • 1
Хванаха крадци на микробус
©

Двама мъже са задържани за кражба на микробус в Софийско, съобщиха от пресцентъра на МВР. Вчера около 7.30 часа, района на село Владо Тричков, служители от ОДМВР-София засекли в движение обявен за общодържавно издирване автомобил.

Колата - микробус “Мерцедес” била противозаконно отнета от столицата. Полицаите от областната дирекция и Районно управление „Полиция”-Своге разпознали водача - П.П на 47 години от село Томпсън, криминално проявен, осъждан.

Полицейските служители опитали да спрат буса, но шофьорът не се подчинил и се отклонил по черен път. След кратко преследване, в района на с. Батулия, той изоставил автомобила и хукнал през гората. Полицаите заградили района и малко по-късно, съвместно със служители от Първо РУП-СДВР П.П. е задържан недалече от кв. „Нови Искър”. След издирване допълнително е установен и задържан и Б.Д. на 63 години от с.Владо Тричков, криминално проявен и осъждан, съучастник на П.П.

Двамата останали в ареста за 24 часа и заедно с инкриминирания автомобил са предадени на Първо РУП-СДВР за продължаване на работата. Образувано е досъдебно производство.

Последвайте канала на

1144 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
lud

2013.07.11 | 23:12

1
batko PERI i 4i4o BOB PARVITE MAGISTRALNI BANDITI XAXA

Добави коментар

Водещи новини