Пожар горя в село Въгларово

  • 08 юли 2013 12:16

  • 1373
  • 0
Пожар горя в село Въгларово
© Булфото

21 са били през уикенда произшествията, на които са реагирали от областното управление „Пожарна безопасност и защита на населението"-Хасково.

Неправилно ползване на нагревателни уреди унищожи мебели, бяла и черна техника, компютър, прозорци и врата в 19 ч. снощи в село Въгларово. С 1 автомобила огнеборците са гасили дома на жената. Спасена е сградата и 120 кв. покривна конструкция. 8 са били пожарите в сухи треви, стърнища и отпадъци на различни места в региона.

12 аварийно-спасителни дейности са записани в информационния бюлетин на управлението: отстраняване на опасна ламарина на бул. "Васил Левски" в Хасково, отводняване на къща на ул. "Панорамен път" в Димитровград и на общинска сграда на бул. "Г. С. Раковски" там, отстраняване на паднал дървен стълб на ул. "5 Ноември", на паднало дърво до гаражите на "ВиК" също в Димитровград, преместване на паднало дърво върху пътното платно на ул. "Булаир" в Хасково, обезопасяване на паднали метални заграждения на бл. 5 в кв. "Орфей", отстраняване на опасно надвиснала ламарина на бл. 27 в същия квартал и на ел. табло на ул. "Каменна" в Хасково и в 18:12 ч. вчера- на пътнотранспортно произшествие с лек автомобил на пътя Е80 край Харманли.

Последвайте канала на

1373 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини