Съпругата на изчезналия Чавдар Янев: Заплашваха семейството ни

  • 08 юли 2013 07:20

  • 2212
  • 1
Съпругата на изчезналия Чавдар Янев: Заплашваха семейството ни
©

Съпругът ми изчезна в петък сутринта след закуска. Намерих писмо, направо не можах да повярвам и отидох в полицията. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Латинка Янева - съпруга на изчезналия Чавдар Янев - човекът, създал палатков лагер пред сградата на Висшия съдебен съвет и който се изправи пред един от монополите у нас.

"Обичам ви. Ако се бяхме примирили, щяхме да загубим всичко. Твърде дълго бяхме там. Аз нямам сили и нямам желание да се измъкна. Ще се опитам да измъкна вас. Обърни се към посолството и се махай", пишело в писмото. Латинка съобщи, че към семейството е имало заплахи след началото на гладната стачка на Янев пред ВСС.

"Чавдаре, ако гледаш от някъде, върни се", призова тя. "Чавдар е силен човек, надявам се, че той е добре и всичко ще приключи благополучно", каза още Латинка Янева.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2212 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.07.08 | 19:47

1
Еми ще ги заплашват, много ясно! Всички знаем, че храним и правим милионери всички партий, чрез топлофикация! Тоя монопол е защитен със закон! Време, е да спреме да му плащаме, тогава държавата ще се осъзнае, че не сме слепи овце!

Добави коментар

Водещи новини