Карък отмъкна чувал с боклук

  • 06 юли 2013 07:00

  • 6756
  • 4
Карък отмъкна чувал с боклук
©

Рецидивист отмъкнал торба с отпадъци от магазин в село Виница, мислейки си, че краде продукти.

Той се промъкнал близо до бакалията и направил бърз оглед на вътрешността, но в тъмното виждал само силуети. Хвърлил око на няколко чувала и преценил, че му е по силите да извърши дръзкия обир. Надъхал се, събрал сили и решил да действа светкавично, защото знаел, че алармата се активира веднага, а градът е малък и ченгетата щели да цъфнат на мига, разказва "Новинар". Разбил витрината и със скоростта на диво животно се метнал вътре. Хванал един от чувалите, който му се сторил като най-тлъста плячка, и го помъкнал на гръб.

От бързане не погледнал какво има вътре. За едно обаче се оказал прав - ченгетата наистина дошли на мига. През накъсания си от мъкненето дъх успял да чуе приближаващата се сирена, но бил прекалено каталясал, за да успее да офейка. Сгащили го с торбата със смет, която веднага проверили. Макар полицаите отначало малко да се стъписали, им станало ясно, че 49-годишният техен стар познат надали изхвърля боклука вместо продавачите. Той нямал никакво логично обяснение какво прави посред нощ с торба боклуци насред улицата, близо до разбития магазин., пише още изданието.

Каръкът е изкарал по-голямата част от живота си в затвор - общо 31 години. Заради последната си инициатива по сметоизвозването може да получи до пет години зандан.

Последвайте канала на

6756 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Владо

2013.09.22 | 16:24

4
За убийство лежат по-малко от това "до 5 години" за разбит магазин ...
Ник

2013.09.22 | 16:23

3
По-скоро иска да се върне в затвора, те там са всичките му приятели най-вероятно :)
златка трифонова

2013.07.09 | 12:54

2
интересно по колко години затвор ще получат държавниците,които откраднаха милиарди държавни пари?

2013.07.08 | 02:26

1
Тва е явна измислица

Добави коментар

Водещи новини