Хванаха младеж, ограбил бензиностанция

  • 02 август 2011 11:50

  • 1118
  • 0
Хванаха младеж, ограбил бензиностанция
©

21-годишен мъж е задържан за грабеж на бензиностанция в старозагорско село, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Стара Загора.

Около 04.30 часа тази нощ в Районно управление „Полиция”-Чирпан е получено съобщение за извършен грабеж на бензиностанция в с. Оризово, общ. Братя Даскалови. Установено е, че малко по-рано на бензиностанцията е спрял лек автомобил Форд “Фиеста”, със старозагорска регистрация, собственост на 21-годишен чирпанлия.

Водачът на автомобила поискал от 36-годишния служител на бензиностанцията да му зареди гориво, като непосредствено след като служителят започнал да пълни колата, непознатият го намушкал с нож два пъти в областта на гърба и един път отпред в областта на гърдите, след което му отнел оборотната сумата от около 340 лв.

Служителят на бензиностанцията успял да окаже съпротива, като нанесъл удар с дървен кол по предното панорамно стъкло на автомобила и удар в тялото на нападателя, при което той избягал в посока юг от бензиностанцията, изоставяйки автомобила, с който дошъл.

В автомобила са открити мобилен телефон, нож и лична карта на името на собственика на автомобила. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Районно управление „Полиция”- Чирпан в 09.50 часа днес извършителят на престъплението – 21-годишният Р.Н. от Чирпан, собственик на автомобила е задържан.

Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

1118 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини