Банда разбива автомобили в столичния кв. "Младост"

  • 02 август 2011 11:28

  • 4675
  • 6
Банда разбива автомобили в столичния кв. "Младост"
© интернет

Жители на столичния квартал „Младост” пропищяха от банда, която разбива автомобили.

Потърпевши съобщиха, че от месеци колите им стават жертва на набези, пише „Фокус”.

Крадците действали основно на паркинг между няколко блока в „Младост” 2 – 240 и 241. Апашите разбивали прозорци на автомобилите, но заграбвали всяко интересно нещо, което открият вътре.

Така, освен обичайните касетофони и панели, които отмъквали, крадците си харесали и тефтер, на който от едната страна имало снимки на банкноти от 500 евро. Столичани посочиха, че дори и нищо да не им откраднат, им е достатъчна разправията да подменят прозорците на колите си. И към момента за вандалщината свидетелстват многото счупени стъкла, които могат да се видят на паркинга.

Крадците избират автомобили, които са паркирани близо до храсти и дървета, като изчакват удобните малки часове на нощта. Според жителите на „Младост” - става въпрос за банда наркомани. Само за последните няколко месеца са разбити джип „Тойота Ленд Крузер”, „Ауди А8”, „Голф 2”, „Фолксваген Джета” и др.

В повечето случаи гражданите не са сигнализирали в полицията, защото смятат, че престъпленията няма да бъдат разкрити или пък не им се занимава с бюрокрация.
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4675 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ники

2013.10.08 | 12:07

6
еми има решение за тия наркоманчета сядам една нощ на пост и който хвана да чупи прозореца да му мисли кво ще му се случва от тук нататък
Вили

2013.07.29 | 18:40

1
Точно такива мисли споделих и аз със полицая който дойде първия път и познайте какво ми каза " Ако, го направиш ще те подведат под отговорност за дребно хулиганство." Така е в тази държава жертвата се третира като обвиняем, а обвиняемия като жертва. Нещата са тотално сбъркани.
ЦЕЦИ

2013.07.29 | 18:41

5
ПОЛИЦАИТЕ ОХРАНЯВАТ ЛЮБИМЦИТЕ НА НАРОДА И НЯМАТ ВРЕМЕ ЗА ДРУГО . ДЕНОНОЩНО ПАЗЯТ ПАРЛАМЕНТА А КРАДЦИТЕ СИ ВЪРШЕЯТ ПО СЕЛА И ГРАДОВЕ .КАК ДА ПАЗЯТ КАТО ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ СА КОМАНДИРОВАНИ В СТОЛИЦАТА . ВСЯКА ВЕЧЕР 5 РЕЙСА ПОЛИЦАИ ПЪТУВАТ ОТ ПЛОВДИВ ЗА СОФИЯ И ОБРАТНО .
Дим

2013.07.29 | 18:40

4
"Родната полиция ни пази" братя , не берете грижа за нищо такова , радвайте се на живота ! П.П. Плаче ми се направо от жалката ни татковина!
Дим

2013.07.29 | 18:40

3
"Родната полиция ни пази" братя , не берете грижа за нищо такова , радвайте се на живота ! П.П. Плаче ми се направо от жалката ни татковина!
Вили

2013.07.29 | 18:40

2
Моята кола я разбиваха два пъти. Първия път сигнализирах в полицията и се наложи да си изгубя почти цял ден за да чакам да дойдат полицаите. И разбира се резултата беше нулев. При вторият случай се отказах да търся съдействието на полицията. Добре, че имам пълно Каско. По-обезпокоителното, е, че може би същите наркомани започнаха да нападат и жени, които сутрин отиват на работа. Живея точно в квартала в който стават въпросните обири.

Добави коментар

Водещи новини