Хванаха крадци на кабел

  • 27 юни 2013 15:09

  • 911
  • 1
Хванаха крадци на кабел
©

Четирима рецидивисти са задържани за кражба на 104 метра съобщителен кабел в Ботевградско, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Те са установени в хода на съвместна операция на служители на РУП-Ботевград и Елин Пелин, започнала в ранните часове вчера след сигнал за нарушение на трасе на съобщителен кабел от Ботевград до с. Врачеш. При извършения на място оглед екипите установили, че кабелът бил изтеглен през канална мрежа в селото.

Разследването „по горещи следи“ довело до установяването на извършителите – криминално проявените Г.С.на 21 години и М.С. на 28 години от Врачеш, ботевградчанина Л.А. на 36 години и 24-годишния П.С. Отнетият от тях кабел бил открит в къпинови храсти в полето, по пътя за язовир „Бебреш“. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по документирането на случая продължава съвместно с районна прокуратура Ботевград.

Последвайте канала на

911 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
стоян

2013.06.28 | 09:35

1
Безброй престъпници залавя полицията.Разбрахме това, не се разбра само колко време ще лежат в затвора или както винаги ги пускат на свобода, както много убийци и престъпници за милиони и милиарди кражби, измами на ДДС си живеят в палатите, а Октай Енимехмедов за една хулиганска проява е обвинен с тяжеста на Харви Осуалд и лежи в затвора вече 5 месеца момчето.Това е ДЕМОКРАЦИЯ...

Добави коментар

Водещи новини