Арестуваха Мартин Дебелия в Дупница

  • 26 юни 2013 15:54

  • 1753
  • 0
Арестуваха Мартин Дебелия в Дупница
©

Известният благоевградски сводник Мартин Филипов-Дебелия попадна зад решетките в Дупница. Той е арестуван вчера при акция на дупнишките ченгета с фалшиви пари.

Не е ясно, колко точно са фалшификатите намерени у Мартин Дебелия, информацията около ареста е оскъдна, знае се, само, че Дебелия е имал среща за пласиране на парите, информира struma. Последният арест на Дебелия бе по  жалба на бившата му приятелка Д. Лунджова.миналата година. Тя се оплака, че Мартин  й обсебил личния автомобил “Ауди А3”. Когато 23-годишното момиче направило опит да си го потърси, последвали куп страховити заплахи за живота й: “Ще те убия, кучко, ще ти отрежа главата!”, разказаха ченгета.

Само  месец преди  случая Филипов се върна от Франция, където излежа 4-годишна присъда за сводничество и износ на български студентки проститутки. Той бе екстрадиран там по искане на френските власти, но поради примерно поведение бе освободен 1 година предсрочно. Когато се върна, ченгетата в областния център настръхнаха, знаейки, че Мартин Дебелия няма да спре да създава проблеми. Мартин Филипов е един от най-видните представители на циганската махала в Благоевград, къщата му на улица “Иглика” 7 е атракция на фона на мизерията наоколо.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1753 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини