Двама мъже се озоваха в болница след сбиване на селски мегдан

  • 25 юни 2013 14:15

  • 1757
  • 2
Двама мъже се озоваха в болница след сбиване на селски мегдан
© Булфото

Двама млади мъже са в болница, единият от които с опасност за живота, след масово сбиване в центъра на плевенското село Глава. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът за инцидента бил получен вчера, около 21.00 часа, в РУП - Червен бряг от тел. 112. Незабавно към мястото били изпратени полицейски екипи. Служителите на реда установили, че скандалът е приключил, а двама от пострадалите при сбиването са откарани с частни автомобили до болницата в града.

Единият е оставен там за лечение, а другият - 22-годишен мъж, е транспортиран до плевенската болница, където е настанен в „Неврохирургия“ с фрактура на главата, мозъчно сътресение и реална опасност за живота. В хода на процесуално-следствени действия е установено, че при скандала 22-годишният е ударил с лопата в задната част на главата своя 20-годишен опонент. По-младият отнел от ръцете на нападателя си лопата и му е отвърнал, като му нанесъл удар в тила. По-тежко пострадалият млад мъж има пет криминални регистрации за кражби, както и влязло в сила наказателно постановление. Мъжът има и две присъди. Другият има присъда за управление на МПС без свидетелство и четири регистрации за шофиране без книжка, за незаконно добиване на дървесина и за унищожаване на имущество.

На мястото на инцидента е извършен оглед. За случая е уведомена прокуратурата в Червен бряг. Образувано е досъдебно производство по чл. 129 от НК.

Последвайте канала на

1757 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
от там

2013.06.26 | 12:26

2
Та то в това село българи почти не останаха,мангали пишете ,то мангал лопата и мотика не хващат ,ама за бои може,нишо им няма ще се оправят за да продължат с крими досиетата си.

2013.06.25 | 21:40

1
Казвах им на тия двамата ,че като последователи на партия Ташака ги очаква такъв грозен край. А те не та не Волен е Болен той е нашият учител.

Добави коментар

Водещи новини