"Монтеки и Капулети" се млатиха в Бургас

  • 25 юни 2013 13:06

  • 2481
  • 1
"Монтеки и Капулети" се млатиха в Бургас
©

Масов бой между две фамилии заради любовна драма е станал в Царево. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

46-годишен мъж от Царево е бил нападнат вчера в дома си от петима мъже, които счупили прозореца на входната му врата, разхвърлили в двора му покъщнина и след това му нанесли побой. След инцидента около къщата му се събрали хора, което наложило използването на допълнителни сили от Граничен полицейски участък - Царево и Специализираните полицейски сили при ОДМВР - Бургас.

Причина за възникналия инцидент е любовна драма между младеж и девойка от две съперничещи си фамилии. Младежите искали да живеят заедно, но не получили одобрение от роднините си. Вуйчото на момичето поръчал петима младежи да нападнат и пребият бащата на момчето, в резултат на което възникнало масовото сбиване между двете фамилии. Няколко часа по-късно при оказване на съдействие от страна на служители на Граничен полицейски участък - Царево за прекратяване на масовия бой са нанесени материални щети на лека кола, собственост на Регионален граничен сектор – Бургас.

Щетите са предизвикани от хвърлени камъни по автомобила по време на извеждане на пострадали лица. В резултат на това е счупено задното панорамно стъкло на автомобила. По случая е образувано бързо полицейско производство срещу съпругата на нападнатия. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2481 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
българка

2013.07.02 | 11:15

1
Това са мангали- на Болен Сидерооглу електората!

Добави коментар

Водещи новини