Циганки мамят с бърз секс на плажа

  • 25 юни 2013 10:18

  • 8326
  • 10
Циганки мамят с бърз секс на плажа
© Булфото

Около 200 джебчии вършеят вече по родното Черноморие, сочат анализи на МВР.

Мъжете крият плячката в гащите до мъжкото си достойнство. Жените пък тъпчат откраднатото в сутиените. Половината от джебчиите са от вътрешността на страната и откарвали по морето от ранна пролет до първия сняг. Другите били от Румъния, Алжир, Косово и Македония. Именно чужденците били най-неуловими за полицията, тъй като идвали, правели няколко големи удара и изчезвали към Италия, Австрия и Германия, пише "Телеграф".

Преди това обаче не пропускали да претарашат Пловдив и София. Бг ромките пък се местели всеки ден в различен град - ако днес са в Бургас, утре задължително джобели на Слънчев бряг или Несебър. Те прилагали три схеми за разсейване на клиенти - при първата предлагали на жертвите бърз секс на плажа. Загорели британци олеквали с портфейли и ценности точно когато се наслаждавали от докосването на партньорката. После на мургавелката й прилошавало и изчезвала. Друга схема на обирджиите била причакването на майки с деца по паркове и алеи и дърпането на чантите им, метнати на дръжките на количките.

Полицаите от Бургас споделят и за друга схема - в моловете крадците свивали чантите на продавачките изпод щандовете в моловете, докато те показвали на клиенти артикулите. Телефони, фотоапарати и таблети били най-честата плячка за крадците, тъй като чужденците били предупредени да не носят големи суми пари кеш. МВР предупреждава и за обири на плажа, които отново се възраждат.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8326 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
123

2014.07.06 | 16:21

10
За циганите - КРУМОВИ ЗАКОНИ !
Жоро

2014.07.06 | 16:21

9
А реформираната но полиция къде е? Охраняват парламента и президентството, да не би случайно някой от управляващите да вземе да свърши някоя добра за народа работа под натиска на протестиращите.
Алекс

2014.07.06 | 16:21

8
Защо само за циганите?
аха

2014.07.06 | 16:21

7
Правителството си изпълнява обещанията! Създава нови работни места за циганите! Браво браво! А по този начин ще изпълни и другото обещание, да се бори с битовата престъпност! Абе смешници ОМИТАЙТЕ СЕ, СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ СТЕ!
...

2014.07.06 | 16:21

4
хитрецо, я разкажи за страхотните мерки срещу криминалните деяния на циганите, приложени от предното правителство ???? поразкажи на нам, неуките. Кой скри най-големия цигански бос от народен линч в Kатуница - ЦЕЦО !!! За кого работи циганският наркобос Японеца - за ТИКВАТА !!! Наслука, философе дървен!

2014.07.06 | 16:21

6
тия пък циганки са всяко лято там. и кво прави родната полиция - НИЩОООО, дори си работят за тях, Е как да се върнат хората пак в БГ.
ВИЖТЕ СЕ БЕЗСРАМНИЦИ

2014.07.06 | 16:21

5
НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ НЕКАДЪРНИЦИ ТАКИВА. Толкова умни хора има в България, а Вие с ВАШАТА лакомия, ненаядни, ненаситни накарахте целия свят да ни презира. Франция изгони циганите (дето там се определят, като българи, а в България като турци) наричайки ги българи. Сега ще им преподават пак как не трябва да се гласува. С какви пари пак? До кога ще плащаме за тая измет неграмотна дето пак ще се запише в първи клас за да вземат по 350 лв и най-много до 4 ще учат. Засрамете се. Техните традиции, бащите им не разрешават децата да учат, всеки ден говоря с тях, а Вие все пари им наливате. Стигааа. Нямам вече. Моето дете ще е първи клас и се чудя кои път да хващам. Вие ли не знаете, че само 1-2 стигат до средно образование и не на тях ное казваме да се махат. Вие ли не знаете колко пари им превеждат все да се интегрират. Вие ли. Махайте се всички. Президентска република искам, за да е един отговорен и после в затвора. Един да храним, един да носи отговорност и не 240 депутати хрантутници а 120. Стига вече. НЕНАВИЖДАМЕ ВИ, МРАЗИМ ВИ.

2014.07.06 | 16:21

1
Абсолютно, прав си и то не само за циганите!!!

2014.07.06 | 16:21

3
Аааааа, това са групите от ромски илюзионисти дето бате Бойко ги закара с Авиоотряд 28 на турне по морето! Няма страшно, наши хора са ! Те беля няма да даправят ! Най много малко пари и някой фотоапарат, иначе нищо съществено ! Спокойно, всичко е под контрол ! Той и Цецо наблюдава и слуша как върви работата, така че ....!

2014.07.06 | 16:21

2
Цирк "Мангала" се премести на морето ! В него ще видите изключителни артисти ! Ще видите как наша ромка надува топките на британец и му ги прави като Смолянска кабагайда, за негово учудване ! Циганин ще калайдисва фотоапарата на смаян баварец ! Румънска актриса ще представи фокуса "Тука има , тука нема" със златните синджирчета на скандинавски туристи ! Всички атракций са на плажа ! Безплатно ! Заповядайте ! Заповядайте !

Добави коментар

Водещи новини