Бой между протестиращи, арестуваха двайсетина

  • 23 юни 2013 22:56

  • 3159
  • 5
Бой между протестиращи, арестуваха двайсетина
©

Няколко души са били арестувани тази вечер след сбиване между протестиращи близо до НДК, предаде БНР. По източници на националното радио става въпрос за около 20-тина отведени участници в протеста.

Полицията е засякла две групи, които са били със съмнително поведение по време на протеста. Едната още пред Министерски съвет, а другата около НДК. Веднага са били взети превантивни действия от служителите на МВР. Намесата на полицията се е наложила най-вече в района на НДК, където тези младежи са започнали някакво скарване помежду си, прераснало в сбиване.

След това благодарение на бързата намеса на полицаите не се е стигнало до по-сериозен инцидент и част от младежите са откарани в Четвърто РПУ. Към момента не е ясно дали те ще останат в ареста с полицейска мярка „задържане” или най-вероятно по-късно ще бъдат освободени.

Последвайте канала на

3159 5

Коментари 5

Добави коментар

2013.06.24 | 16:07

5
Протестиращите наркомани се сбили, новина голяма
***

2013.06.24 | 16:07

4
Подвеждащо ви е заглавието,не е между протеститащи.Имаше внедрени провокатори и благодарение на адекватното поведение на полицията те ги игнорираха.Сбиването е между тях,не намествайте протестиращите,които са мирни и толерантни.Поздравления за тях и полицаите!!!

2013.06.24 | 16:06

3
Тея хора ги знам от "Не на омразата" 30лв на Фес - лумпените на Курвата Волен - сега като изядат по два шамара Воленчо - Гори
Боздуган

2013.06.24 | 16:06

2
Подслушан разговор на Бойко тиквата : "Плевня,голяма си п.утка !Що не го изгони ве , оня Сидеров ве ,мама ти дайба ,голям пу.тьо излезе! Да сайба в главата проста ,аз си знаех като те слагах за президентче,ама чак пък такъв пъзльо да си !Ти какво бе ,напика ли се ,насра ли се,много замириса ве ! Тоя Сидер ни и.ба мамата ве!Бах мааму ! Ама и аз съм си за и.бане ! Нъл съм си тиква ,ПРОФУКАХ властта !Имах всичко,сега ми останаха 3-4милиарда и ку.ра на Волен в г.ъза ми ! ВАХ,ВАХ,Ердогане,спасявай !!! Ох,оох че ма болииии!!!Росене, мама ти шайба !

2013.06.24 | 16:06

1
ИМАШЕ ГРУПИЧКИ ЕДНАКВИ МЛАДЕЖИ, КОИТО БЯХА ВКАРАНИ В ПРОТЕСТА ДА ПРАВЯТ ПРОБЛЕМ, ПОЛИЦАИТЕ ГИ ХВАНАХА БЪРЗО. НЕ Е ИМАЛО ПРОБЛЕМ. ХОРАТА ГИ ОСВИРКАХА И ГИ СОЧЕХА НА ПОЛИЦАИТЕ.

Добави коментар

Водещи новини